Leveringsinformatie

Leveringsinformatie kunst webshop Galerie Gemund

Betalen met iDEAL en Creditcard
Galerie Gemund biedt u de mogelijkheid om op verschillende manieren electronisch te betalen, binnen Nederland geven wij de voorkeur aan betalingen met iDEAL vanwege de hogere kosten bij betaling met creditcard. Dat is betalen in je eigen vertrouwde en veilige internetomgeving. Je doorloopt dezelfde stappen als je bij al je internetbankieren gewend bent. Makkelijk en snel, volgens de strenge beveiligingseisen van jouw bank. . 

Vooruitbetaling
Bij vooruitbetaling dient u het gehele factuurbedrag via de bank te betalen onder vermelding van het bestelnummer, zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt de verwerking van uw bestelling voortgezet. 

2. Verzendmethoden

Verzendtermijn

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk geleverd. Dit is sterk afhankelijk van het aangekochte product. In de regel geldt verzending binnen 5 werkdagen.

 

Verzendkosten

Alle bij ons geplaatste bestellingen kunnen bij u aan de deur worden afgeleverd. Hiervoor berekenen wij niet meer dan de daadwerkelijke verzendkosten, afhankelijk van locatie, afmeting en gewicht..


Bezorging

Wanneer de bestelling bij u wordt bezorgd en er is niemand aanwezig, dan zal de chauffeur tot maximaal 2 keer terug komen het pakket aan te bieden. Is er dan nog niemand aanwezig dan zal het pakket worden geretourneerd.


3. Bedenktijd
In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u bij het doen van aankopen via het Internet recht op een bedenktijd' van 14 werkdagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgave van reden, waarbij je zelf de vrachtkosten voor het terugsturen voor je rekening zult moeten nemen. U bent verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om dit in overleg met Galerie Gemund te doen. Wij maken het aankoopbedrag naar u over zodra wij de producten weer in ons bezit hebben.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot het retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

- U dient het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief de aankoopnota terug te sturen.

- U dient het product terug sturen in de staat waarin het ontvangen is. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.

- Als u van het herroepingsrecht gebruik maakt, dient het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan Galerie Gemund geretourneerd te worden.

- Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.

- Je heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of je het product wil behouden.

- Op aankopen die speciaal, op bestelling, zijn gemaakt is deze wet niet van toepassing.

- U kunt gekochte artikel binnen 14 dagen retour sturen. Indien buiten de gestelde voorwaarden een artikel is geretourneerd, komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neem in geval van twijfel contact op met onze Klantenservice 023-5219339 / 0644022633 bereikbaar van 13.00 tot 18.00 uur.  


Let op:
Neem bij retourneren contact op via kunst@GalerieGemund.nl voor het op de juiste wijze retour verzenden.